Με τα τσαντάκια αποφοίτησης στα χέρια, έτοιμοι για νέα ταξίδια!
Ιούν 21 2023

Η τελευταία ημέρα στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης κατακλύστηκε από χαρούμενες φωνές, ηχηρά γέλια, διασκεδαστικά παιχνίδια αλλά και μεγάλη συγκίνηση και πολλές σφιχτές αγκαλιές.

Τα παιδιά τοποθέτησαν μαζί με τις νηπιαγωγούς μέσα στα τσαντάκια αποφοίτησης όλα τα έντυπα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, που υλοποιήθηκαν τη φετινή σχολική χρονιά, τα ατομικά τους αναμνηστικά, τα ενδεικτικά φοίτησης τους και μαζί όλες τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ευχάριστες αναμνήσεις που αποκόμισαν.

Στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ομαδικά αθλητικά παιχνίδια και αγώνες σκυταλοδρομίας με διάφορα όργανα γυμναστικής που προκάλεσαν μεγάλο ενθουσιασμό στα παιδιά. Σε ένα διάλειμμα από τις έντονες δραστηριότητες απόλαυσαν ένα δροσερό παγωτό, ως ανταμοιβή των «σκληρών» προσπαθειών τους.

Και τα παιδιά είχαν προετοιμάσει, όμως, μια έκπληξη για τις δασκάλες τους. Πρόσφεραν συλλογικά ευχαριστήρια δώρα συνοδευμένα από ευχετήριες κάρτες εκ μέρους των γονέων των δύο τμημάτων και προξένησαν ιδιαίτερη συγκίνηση με την κίνησή τους αυτή. 

Νήπια και προνήπια αποχαιρέτησαν το Νηπιαγωγείο, όπου βίωσαν πρωτόγνωρα συναισθήματα και υπέροχες στιγμές, και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους συμμαθητές και στους δασκάλους τους!