Συνδιοργάνωση Επιμορφωτικής Συνάντησης Αρσακείων Νηπιαγωγείων
Απρ 10 2023

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 με πρωτοβουλία τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώθηκε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση όλων των Αρσακείων Νηπιαγωγείων, Αθηνών, Πατρών και Ιωάννινων, με θέμα «Το παιχνίδι και η φαντασία ως μέσα μάθησης και διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών στην προσχολική εκπαίδευση».

Εισηγήτρια ήταν η κ. Γλυκερία Φραγκιαδάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης τού Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με ιδιαίτερα προσιτό και ευχάριστο τρόπο που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, η κ. Φραγκιαδάκη παρουσίασε μια πλειάδα πληροφοριών και γνώσεων σε θέματα προσχολικής αγωγής. Ειδικότερα, επικοινώνησε τα νέα δεδομένα που αφορούν τα επιστημονικά παιχνίδια και τους εννοιολογικούς παιχνιδόκοσμους επισημαίνοντας τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτικοί.

Εκ μέρους όλων των Διευθύνσεων και των συναδέλφων Νηπιαγωγών ευχαριστούμε θερμά την κ. Φραγκιαδάκη για την τιμή που μας έκανε και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία.