1η Ενδοσχολική Επιμορφωτική Συνάντηση 2023-24
Σεπ 19 2023

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 έως 21.00, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στον χώρο του Θεάτρου των Αρσακείων Σχολείων την πρώτη από μία σειρά ενδοσχολικών επιμορφωτικών συναντήσεων, που οργάνωσε η κ. Σοφία Χατζηγεωργιάδου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60 2ης Θέσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η αίθουσα του θεάτρου γέμισε από νηπιαγωγούς που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την πρώτη επιμορφωτική δράση της θεματικής «Διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς και συναισθήματος παιδιών και Συνεργασία με οικογένεια». Το α’ μέρος της επιμόρφωσης είχε τίτλο «Προβλήματα συμπεριφοράς και συναισθήματος. Εισαγωγή στο ΠΡΟΘΕΣΥ» με εισηγήτρια την ίδια τη Σύμβουλο, κ. Χατζηγεωργιάδου. Στο β’ μέρος της επιμόρφωσης η κ. Βασιλική Αδαμίδου, εκπαιδευτικός και διευθύντρια του 63ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, παρουσίασε εισήγηση με θέμα «Παράδειγμα υλοποίησης προγράμματος ΠΡΟΘΕΣΥ».

Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία της η  Συντονίστρια των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης Δρ. Αικατερίνη Ιωακειμίδου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό στους οργανωτές και συμμετέχοντες της επιμορφωτικής δράσης και ευχήθηκε σε όλους Καλή και Εποικοδομητική Σχολική Χρονιά!

Ευχαριστούμε θερμά τη Σύμβουλό μας για την πρωτοβουλία και τη συνεργασία της. Η επιμόρφωση πρόσφερε σε όλους μας τροφή για σκέψη αλλά και πολλές ιδέες για εφαρμογή μέσα στην τάξη!