Συμμετοχή και Διακρίσεις στους Σχολικούς Αγώνες
Απρ 29 2019

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Νίκου Γκριμπίζη, συμμετέχουν πάντα με αγωνιστικό πνεύμα και χαρούμενη διάθεση στους σχολικούς αγώνες που διοργανώνει το ΥΠΠΕΘ, τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά αθλήματα.

Έτσι και φέτος, οι ομάδες των αγοριών συμμετείχαν στους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ η ομάδα των κοριτσιών στους αγώνες βόλεϊ: τα παιδιά χάρηκαν τους αγώνες, έπαιξαν με πάθος και χειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους.

Στα ατομικά αθλήματα συμμετείχαν επίσης μαθητές και μαθήτριές μας σημειώνοντας καλές επιδόσεις και πετυχαίνοντας διακρίσεις.

 

Στην α΄φάση των αγώνων στίβου η Χριστίνα Μαρία Κουμπαρίδου τερμάτισε πρώτη στα 3.000μ, η Φαίη Τσεκλίδου κατέκτησε την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ και Ξένια Ντίνου την 5η θέση στα 200μ. Η Φαίη μάλιστα αγωνίστηκε και στην β΄φάση των αγώνων.

Στην κολύμβηση αγωνίστηκαν ο Κωνσταντίνος Γαλής και ο Ρος Αϊβαλιώτης, ο οποίος μάλιστα προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ενώ στους αγώνες ταεκβοντό συμμετείχε η Θωμαή Θεοδωσά. Στην ποδηλασία έλαβε μέρος ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για το αγωνιστικό τους πνεύμα, την προσπάθεια και την πειθαρχία τους και θαυμάζουμε πάντα τη δύναμη και τη χαρά που τους προσφέρει η συμμετοχή σε αθλητικά αγωνίσματα. Ας έχουν πάντα επιτυχίες κι αναγνώριση!